FRAKT

Frakt 99 kroner

Her velger vi en anbefalt leveringsmetode for deg, men du kan så klart velge hjemlevering om du ønsker det. Normal leveringstid: 3-5 virkedager fra pakken er sendt fra oss.

3. Hjemlevering med sporing

Dette er en sporingspakke som blir levert hjem på døren til deg. Du mottar en SMS fra postmannen når sendingen er på vei og de ringer 30 til 60 minutter før de kommer. Levering på døren gjelder mandag til fredag mellom kl 17 og 21. Om du ikke er hjemme på leveringstidspunkt, blir pakken din levert til nærmeste postkontor.Normal leveringstid: 3-5 virkedager fra pakken er sendt fra oss.

HVOR ER PAKKEN MIN?

Normal leveringstid er 3-5 virkedager etter at pakken sendes fra oss. Link til sporing av pakken finnes i mailen du mottar fra oss når pakken sendes fra vårt lager.

JEG FÅR BESKJED OM AT PAKKEN MIN ER UTLEVERT?

Når Bring endrer status til "forsøkt utlevert" eller "utlevert" og du ikke har fått pakken i postkassa, er det fordi de av en eller annen grunn ikke fikk levert pakken i postkassa. Ofte er pakken for stor til å få plass. Sporingen stopper der fordi Bring da har som rutine å gi pakken et nytt kollinummer og kjøre den tilbake til sentral. Her blir pakken sortert og kjørt ut på ditt nærmeste postkontor som en vanlig pakke, og du vil motta hentemelding fra Posten.

Du kan ta turen til postkontoret og spørre om de kan være så snill å se etter en pakke som det står navnet ditt på den.

Sannsynligvis ligger den der og venter på deg allerede.


Du har to ukers frist til å hente pakken din på ditt nærmeste postkontor. Gjør du ikke det vil den bli returnert tilbake til oss. Dette er Postens reglementer. I tillegg, vil du bli fakturert for fraktkostnadene.